„Bali” de Romania la Cazanele Dunarii – Complex Egreta

Categories Idei de roadtrip

Cred că e visul oricărui pasionat de călătorii să aibă o vacanță cu cazare într-un bungalow deasupra apei. Din acest an, avem așa ceva și în Romania în Cazanele Dunarii la Berzeasca și se numește Complex Egreta.

Sunt 15 cabane lacustre (așa le numesc ei) cu tot confortul unei clasificari de 3* și anume aer condiționat, baie, tv, internet, parcare, terasa privată și restaurant.

Activități

Zona este una destul de liniștită, așadar și activitățile posibile aici sunt cele de relaxare precum lenevit la soare cu o carte în mână, pescuit în Dunare direct de pe terasa bungalow-ului sau plimbări cu barca (cei cazați aici beneficiază de prețuri reduse pentru inchiriere).

Fiind o zonă destul de izolata, proprietarii resortului au ales ca prețul pe noapte să includă micul dejun + cina, așadar nu trebuie să-ți faci griji de aceste lucruri. În timpul zilei poți face trasee cu masina la renumita statuie a lui Decebal sau la cascada Bigăr, obiective care sunt la doar 40km distanță.

Drumul

Până la complexul Egreta, din București sunt aprox. 7 ore de mers așadar recomandam cel puțin 2 nopți cazare cu următorul plan:

  • ziua 1. București – Complex Egreta – cazare
  • ziua 2. roadtrip în împrejurimi – relaxare pe terasa bungalow-ului
  • ziua 3. Complex Egreta – București

Drumul este bun, vorbind de drumuri europene iar zona cu trafic mai ridicat este Pitești-Craiova (~100km), în rest chiar și în weekend traficul este unul moderat. Pe Cheile Dunarii drumul este recent modernizat și destul de puțin circulat fiind un drum mai degrabă turistic.

Prețul

Ce e important de știut e că prețul include servicii de demipensiune, adică:

  • mic dejun inclus
  • cina inclusă

Sezonul de vară începe de la 1 iunie, așadar atunci prețurile vor mai crește pînă în jurul valorii de 350 lei/bungalow. Într-un bungalow se pot caza maxim 2 adulți și 2 copii.

Ți-a plăcut ce ai citit?
Abonează-te și vei afla primul când avem un articol nou.
Ce mai aștepți?


Responsabil cu șofatul si găsit traseele cele mai puțin plictisitoare.
Experiență de ~250.000km la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *