Asistență auto în vacanță cu doar 30 lei

Categories Utile

Atunci când pleci cu mașina în vacanță, pe lângă avantajele și dezavantajele explicate într-un articol mai vechi, unul din punctele sensibile este chiar mașina în sine. Fie că-i nouă, veche, a ta sau împrumutată, se poate întampla să rămâi cu ea în drum din motive care țin pur și simplu de ghinion.

Atunci când pleci în zone apropiate de casă sau zone cu care ești familiarizat, nu-ți pui problema despre cum rezolvi o pană atunci cand n-ai rezervă sau se rupe coarba. Cel mai probabil ai pe cineva pe care să suni și să ajunga la tine în 30 minute-1h.

Însă dacă ești într-o țară străina unde nu cunoști limba sau unde e cel mai apropiat loc unde poți primi ajutor, altfel se pune problema. Odată din punctul de vedere al rezolvării situației și odată din punctul de vedere al costului cu care se rezolvă.

Serviciul despre care vă voi vorbi se numește Cardul de vacanță și este un card de asistență auto non-stop în Romania și Europa cu o valabilitate de 15 zile și care e o garanție pentru o vacanță cu mașina liniștită.

* Click pe fiecare pachet pentru a vedea toate riscurile acoperite și pentru a comanda.
Procesul de comandă este foarte usor, plata se face online iar cardul îl primești pe email în câteva minute. Atunci când ai nevoie de ajutor, ai un numar de telefon disponibil non stop unde un operator îți stă la dispoziție pentru orice e nevoie pentru a rezolva situația în care ești. Te poți gândi la ei ca la prietenul pe care-l suni și-ți sare în ajutor imediat, doar că vei avea un prieten în orice țară din Europa te-ai afla și la orice oră.

Nu ești hotărât? Vezi o comparație între toate cardurile și alege ce ți se potrivește.

Ți-a plăcut ce ai citit?
Abonează-te și vei afla primul când avem un articol nou.
Ce mai aștepți?


Responsabil cu șofatul si găsit traseele cele mai puțin plictisitoare.
Experiență de ~250.000km la volan.

2 thoughts on “Asistență auto în vacanță cu doar 30 lei

  1. Ajung la Iasi pe 1/10 si am 5-6 zile sa ajung la Bucuresti. Vreau sa iau o masina. Ce intinerar pot sa iau sa vie interesant.
    multumesc, Hari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *